DevOps Engineer bij Cobrowser / Knowler

In september 2018 is CoBrowser overgenomen door LiveChat Service. De overname heeft ertoe geleid dat bedrijven zowel chat diensten, chat software als een mix tussen service en software kunnen worden geboden. Op deze manier bieden LiveChat Service, CoBrowser en het nieuwe chat software label Knowler een totaaloplossing voor ieder bedrijf dat de waarde van livechat inziet.

Wij zijn Cobrowser / Knowler

Cobrowser is ontwikkelaar van chat software en cobrowsing systemen. Bedrijven en organisaties die uptime en security belangrijk vinden zijn de primaire doelgroep van Cobrowser. Enkele van onze Cobrowser klanten zijn: Samsung, VGZ, Ministerie van Buitenlandse Zaken en Robeco. Ons nieuwe label Knowler is een Software as a Service oplossing waarmee we bedrijven plug and play de bijzondere mogelijkheden van livechat laten zien. Vooruitlopen met baanbrekende innovaties en het blijven waarborgen van security en safety is het streven met Knowler.

Wie zoeken wij? / Jouw werkzaamheden:

Om de groei van zowel Cobrowser en Knowler door te zetten zijn wij op zoek naar een DevOps engineer. Als DevOps engineer beheer je de software en systemen binnen de gehele OTAP straat. Voor developers zorg je voor een representatieve omgeving en voor productie zorg je voor optimale uptime en performance. Je bent de schakel tussen de developer en het productiesysteem. Verantwoordelijk voor proactief voorkomen en verhelpen van storingen. Daarnaast houdt je de gebruikte server software up-to-date en configuraties secure.

We gebruiken Kubernetes in onze productiesystemen. De software wordt via containers gedraaid op pakweg 75 gevirtualiseerde VMWare hosts. Bij onze groeiambitie hoort ook groei van ons serverpark en cluster.

Skills / ervaring:

– Kubernetes & Docker

– VMWare & vCloud

– Kennis van (linux) high performance networking

– Kennis van high availbility oplossingen

– Ervaring met monitoring en proactive maintenance

– Ervaring met security configuratie en scanning

– Ervaring met linux provisioning en updates

– Ervaring met Continuous Integration (CI) en Continuous Delivery (CD)

– Je kunt snel analyseren en schakelen in geval van kritieke storingen

– Basiskennis van Webtechnieken, bijv PHP, Javascript

Locatie: Rotterdam in combinatie met remote werken

Solliciteren op de vacature van DevOps Engineer? Voldoe je bovendien aan de vereiste kennis en vaardigheden? Stuur dan je cv en motivatie naar pz@livechatservice.nl.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Voltijd

Livechat: More than just a <strong>  contact channel </strong>

Livechat: More than just a contact channel